Hüsnü Köktürk Voltajı düşmeyen Telsiz besleme devresi

By  HÜSNÜ  KÖKTÜRK       TB6BHK

husnu66tr@yahoo.com

7A Sıfır voltaj düşmeli SSB telsiz adaptörü, yüksek kalite güç kaynağı. Bilhassa SSB transistörlü telsizlere tavsiye edilir.

Bugün büyük firmalarda dahi sıfır voltaj düşmeli regülatörleri pek göremiyoruz. Yüksek amper gerektiğinde regülesiz adaptör kullanıyorlar. 100 wat yük altında cihazımızda en ufak bir volt düşmesi dahi görülmemiştir. Daha doğruşu bu devre bu gaye için düzenlendi. Dünyaya bir hatıra olarak yıllar sonrası internet ortamına koyduk. Köktürk imzalı devreler’in en önemlilerinden biri. 100 wat altında volt düşmesi olmayınca bu cihaz çok daha yüksek amperli cihazları problemsiz çalıştırır. Birkaç ampere kadar tek bir 2N3055 transistörü yeterlidir. Çıkış transistörü kolaylıkla ısınmaz. Hatta regülator diyotları çıkış transistöründen evvel ısınır. Çok fazla amper gerektiğinde 3055 leri usulüne uygun çoğaltmalısınız. Voltaj düşmesi olmayan ağır yük kaliteli ayarlı voltaj regülatörü. Cihazdan 20-30A istenmesi halinde ısınma meyli gösteren 3055 lerin emiterine bikaç turluk bakır tel bobin bağlanabiliyor. Zero voltage drop heavy duty SSB transmitter power supply. Convenient all SSB transistorized transmitter. Under 7 amp load the voltage drop is only zero. SSB transmitters need, no voltage drop quality power supply. But diffucult to get the device like that. At ordinary device, you easily see the voltage drop, or more heating under heavy condition, our device, no voltage drop and no output transistor heating can’t be seen.
ssb
Copyright© Hüsnü Köktürk TB6BHK no Zero voltage drop heavy duty transmitter power supply

Reklamlar
Bu yazı elektronik içinde yayınlandı. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )